Author Guidelines
رهنمود نگارش مقاله های علمی در مجلهی علمی-تحقیقی پامیر
(عنوان کامل مقاله به فارسی با قلم IRZar 13 برجسته در وسط صفحه
حداکثر در دو خط نوشته شود)
نویسنده اول نشانی برقی نشانی ارکاید |
پوهنمل دکتور حبیب الرحمن رضاپور دیپارتمنت تعلیمات اسلامی، پوهنحی شرعیات پوهنتون بدخشان. (قلم IRZar، اندازهی خط9 ) https://orcid.org/my-orcid?orcid=0009-0001-1109-9312
|
|
|
نویسنده دوم ¯ نویسنده اول نشانی برقی نشانی ارکاید |
رتبه علمی، نام استاد دیپارتمنت، پوهنحی، پوهنتون ...، شهر، (قلم IRZar، اندازهی خط 9) Pamir@badakhshan.edu.af ( نشانی برقی خود را وارد کنید) https://orcid.org/my-orcid?orcid=0009-0001-1109-9312 (نشانی ارکاید خویش را وارد کنید) |
|
|
چکیده Abstract))
(قلم IRZar، اندازهی خط 12 برجسته ، 150-250 کلمه )
چکیده باید در یک پاراگراف تنظیم شود و بدون عنوان و شمارهگذاری و ذکر منابع. لازم است در آن پس زمینه مسأله (یک یا دو جمله)، هدف (یک جمله)، روش (در دو تا سه جمله، جامعهی آماری، تعداد نمونه، روش نمونهگیری، ابزار، نام کامل ابزار، نام سازنده و سال ساخت)، روش کار، یافتهها (دو تا سه جمله و شامل یافتههای اصلی بدون ذکر اعداد و ارقام) و نتیجهگیری (یک یا دو جمله) نوشته شود. تعداد واژههای چکیده بین 150-250 باشد. (قلم IRZar، اندازهی خط 11)
کلیدواژهها (Keywords): تعداد کلیدواژهها بین 4 – 7 باشد و با نشانهی ویرگول "،" از یکدیگر جدا شوند. (قلم IRZar، اندازهی خط 12)
Full Title in English with Times New Roman font 13, Bold, at most in two lines
First author Orcid |
Dr. Habiburrahman Rizapoor Department of Islamic Studies, Sharia Faculty, Badakhshan University. (Times New Roman, 9, |
|
|
Second author* Orcid |
Full name Department, Faculty, University, City (Times New Roman, 9, https://orcid.org/my-orcid?orcid=0009-0001-1109-9312
|
|
|
Abstract (Times New Roman font, 12- with 150-250 words)
Abstract should be written in one paragraph and the subject matter (one or two sentences), purpose (one sentence), method (in two to three sentences including research design, statistical population, sample number, sampling method, intervention, instruments (Full name of the instrument, designer's name, and year of the design}, data analysis method ( the name of the software used should not be stated), results (two to three sentences including key findings without mentioning the numbers) and conclusions (two sentences) (Verbs should be in past tense.)
Keywords: Times New Roman 12, separated by commas, should be between 4 and 7 words.
مقدمه (Introduction)
(قلم IRZar، اندازهی خط 13 برجسته، در وسط صفحه)
مقدمه باید طور خلاصه، واضح، هدفمند و منظم نوشته شود. نویسندگان به نوع، توالی و ترتیب منطقی اطلاعات ارایه شده در مقدمه توجه کنند. این اصول در مطالعات کمی و کیفی و ترکیبی تفاوتی ندارند و ترتیب آنها شامل: توضیح در بارهی عرصهی پژوهش به صورت عام؛ توضیحات اختصاصیتر در بارهی جنبه یا بعد از مسأله که مورد توجه خاص این مطالعه است.(قلم IRZar، اندازهی خط 13).
نکته: معادل علمی کلمه ها در پاورقی با حروف کوچک تایپ شود واسامی خاص بهصورت نمونه حاضر باشد.
نمونه: در «تحلیل گفتمان انتقادی[1]» که به «CDA» شهرت یافته است، قدرت ابزاری در اختیار افراد، گروهها، احزاب یا دولت است و تیغ تیز نقد در این رویکرد، متوجه کانونهای قدرتی است که عاملان روابط نا برابر هستند (Wodak, 2011). (هنگام نگارش علامت پرانتز، صفحه کیبورد فارسی باشد)
تبیین مسأله (Problem Statement ) (قلم IRZar، اندازهی خط 12)
مسألهی تحقیق عبارت است از تعریف دقیق و مشخص یک موضوع یا مسأله که پژوهنده قصد دارد در مورد آن پژوهش نماید. این مسأله به گونهی معمول شامل اظهار یک حقیقت، مشکل یا فرضیه است که نیاز به بررسی دارد. مسألهی تحقیق بیانگر موضوع کلی تحقیق و حد و مرزهای آن است (قلم IRZar، اندازهی خط 13)
پرسشهای تحقیق (Research Questions ) (قلم IRZar، اندازهی خط 12 و پرسشهای تحقیق به پرسشهای اصلی وفرعی تقسیم گردد)
در نوشتن پرسشهای تحقیق باید نکات زیر رعایت شود:
- پرسشهای تحقیق باید بهپرسشهای اصلی و فرعی تقسیم شوند،
- پرسشها باید مرتبط به عنوان تحقیق باشند،
- پرسشها باید قابل پاسخ و پیدا کردن پاسخ آن در توان پژوهنده باشد،
- پرسشها باید دقیق، جامع و برخوردار از واژههای مناسب و قابل فهم باشد،
- از طرح پرسشهای طولانی و غیر منطقی جلوگیری صورت گیرد.
اهداف تحقیق (Research Objectives) (قلم IRZar، اندازهی خط 12)
اهداف پژوهش باید واضح، مرتبط با مسأله، قابل اندازهگیری و معقول باشند. این اهداف، ابتداییترین راهبردها و هدفهایی هستند که تحقیقات برای دستیابی به آنها انجام میشود. (قلم IRZar، اندازهی خط 13)
اهميت تحقيق (Research Significance/ Importance ) (قلم IRZar، اندازهی خط 12)
نگارش بخش اهمیت پژوهش در یک مقاله علمی یا گزارش تحقیقی خیلی مهم بوده و باید بهگونهی نوشته شود که اهمیت و ارزش تحقیق شما را بهخواننده منتقل کند. در این بخش شما باید چند نکته را بیان نمایید:
- پژوهش شما چه اهمیتی دارد و چطور میتواند سبب بهبود و پیشرفت در عرصهی مربوطه شود؛
- برجسته کردن اهمیت علمی و اجتماعی مسأله؛
- شناسایی خطرها و چالشهای موجود در حل مسأله و نیاز پژوهش برای حل آنها،
- بیان اینکه چطور پژوهش شما میتواند بهحل این چالشها کمک کند؛
- توضیح اینکه چگونه نتایج تحقیق شما میتوانند بهکاربرد عملی در صنعت یا جامعه منجر شوند؛
- بیان جنبههای نو آورانه پژوهش شما؛
- اظهار نظر در مورد اثرات مقاله شما در بخشهای اقتصادی، اجتماعی یا بهبود کیفیت زندگی.
پيشينهی تحقیق (Literature Review) (قلم IRZar، اندازهی خط 13)
نکات زیر باید در نوشتن پیشینهی تحقیق مراعات گردد:
- جمعآوری منابع معتبر و مرجعهای اصلی: شما باید از منابع قابل اعتماد، ژورنالهای علمی، کتابهای معتبر و مقالههای تخصصی استفاده کنید تا مطالب خود را پشتیبانی کنید،
- مرتبط بودن با موضوع پژوهش فعلی: اطمینان حاصل کنید که تمام مطالبی که معرفی میکنید، مرتبط و مفید برای موضوع خاص تحقیق شما هستند،
- تحلیل و نقد مطالب: شما نباید فقط اطلاعات را بیان کنید، بلکه باید آنها را تحلیل و ارزیابی کنید. دیدگاههای مثبت و منفی نسبت به مطالب مرجع را مطرح کرده و ارتباط آنها را با تحقیق خود مورد سنجش قرار دهید،
- بروزرسانی مطالب: در صورتیکه مطالب مرجع شما قدیمی است، سعی کنید به نوآوریها و تحولهای جدید در این زمینه اشاره نموده و از آخرین منابع و مقالهها استفاده کنید،
- ویژهگیها وتفاوتهای پژوهش خویش را نسبت بهپژوهشهای قبلی بیان نمایید. (قلم IRZar، اندازهی خط 12)
روش تحقیق ( Research Methodology ) (قلم IRZar، اندازهی خط 13 برجسته)
روش تحقيق یکی از بخشهای مهم مقاله است که در آن روش و طریقهی پژوهش بیان میشود. روش تحقیق در مقالههای آکادمیک یک بخش مهم و حیاتی است که نحوه تحقیق و جمعآوری دادهها را به خواننده معرفی میکند. در این بخش شما باید موارد ذیل را بیان نمایید:
- توضیح دهید که چه نوع تحقیقی انجام دادهاید؛ آیا این تحقیق تجربی، تحقیق کتابخانهی یا مطالعات موردی بوده است؛
- اگر از روشهای خاصی مانند نظرسنجی، آزمایشهای میدانی، یا مصاحبهها استفاده کردهاید، آن را ذکر کنید؛
- شرح دهید چگونه معلومات جمعآوری شدهاند؛ از چه منابعی استفاده کردهاید و چگونه دادهها را تجزیه و تحلیل کردهاید؛
- در صورت استفاده از ابزارها یا تکنیکهای خاص، این اطلاعات را نیز در این بخش بیان کنید؛
- اگر از ابزارها یا نرمافزارهای خاصی برای جمعآوری یا تجزیه و تحلیل دادهها ومعلومات استفاده کردهاید، این اطلاعات را درج کنید؛
- اگر از روشهای خاصی برای تجزیه و تحلیل دادهها استفاده کردهاید، آنها را مطرح کنید؛
- فرایند کار ونگارش خود را بیان کنید. (قلم IRZar، اندازهی خط 12).
نتايج ويافتهها (Results & Discussion) (قلم IRZar، اندازهی خط 14 در وسط)
هدف از یافتهها در مقالههای آکادمیک ارایه اطلاعات و نتایج موجود در تحقیق است و بهعبارت دیگر، این بخش نشاندهنده جوابها و اطلاعات حاصل از تحقیق است. اهمیت این بخش در این است که خواننده را با نتایج اصلی تحقیق آشنا کرده و به او امکان میدهد تا به دقت از تحلیل و بررسی شما از موضوع استفاده کند.
در یک مقاله آکادمیک، بخش یافتهها به طور کلی شامل اطلاعات کلی و تفصیلی از نتایج تحقیق، ارقام، نمودارها، جدولها، و دیگر مولفههای گرافیکی ممکن است. این بخش به صورت معمول به گونهی هدفمند و سازمانیافته، با توجه به اندازه پرسشها و فرضیههای ابتدایی تحقیق، ارایه میشود.
(قلم IRZar، اندازهی خط 13).
شکل/ نمودار 1. ررررررررررررررررر (IRZar ، اندازهی خط 10)
|
|
|
|
جدول 1. ررررررررررررررررر (قلم IRZar، اندازهی خط 10)
زززززز |
ززززز |
ززززززززز ذ (IRZar، اندازهی خط 10) |
ززززززززززززززززززززززززززززززززززززززززززززززز |
عنوان جدولها، شکلها یا نمودارها بالای آن آورده میشود و 12pt با قبل و بعد خود فاصله میگیرد. شمارهی جدولها، اشکال و نمودارها با قلم برجسته باشد و عنوان آنها به صورت ساده نگارش شود، تعداد جدولهای یک مقاله بیشتر از 5 جدول نباشد. جدولها متناسب با فرمتAPA و اندازهی خط 10 تنظیم شوند.
همچنان نویسنده در این بخش مباحث اصلی تحقیق خویش را بیان نموده و آنها را مطابق به یافتهها مورد مناقشه، تحلیل، تجزیه و بررسی قرار میدهد.
مطلبهای ذکر شده در این بخش باید:
- مستدل بوده و باید همه موضوع های نقل شده به مراجع اصلیشان ارجاع داده شوند،
- مطلبهای نقل شده از دیگران مورد تحلیل وتجزیه قرار گیرند؛
- در صورت نقل قول مستقیم باید مطلب نقل شده میان "علامه نقل قول" ذکر گردد؛
- رابطه و تسلسل منطقی میان عنوانها و مطالب رعایت گردد.
نتیجهگیری(Conclusion)
(قلم IRZar ، اندازهی خط 13 برجسته، در وسط )
حاوی جمعبندی و نتیجهگیری از یافتهها، نتیجهگیری پاسخ بهسؤالهای ضمنی پژوهش و برآورده کنندهی اهداف پژوهش است. در نتیجهگیری موارد کاربرد یافتهها، محدودیتهای مطالعه و میزان تعمیمپذیری آن در یافتهها نیز مورد توجه قرار گیرد. در نتیجهگیری از ذکر خلاصه مقاله و ذکر کردن موارد دیگر طور شماره وار جلوگیری صورت گیرد چون نتیجهگیری به شکل متن عادی، بدون منابع، بدون عنوانهای فرعی، شمارهگذاری و نقطه گلوله ای (bullet Point) نوشته میشود.
نکته: در بخش نتیجهگیری برای هر پرسش فرعی یک پاراگراف در نظر گرفته شود. بنابرین از نگارش نتیجهگیری در یک پاراگراف یا چندین پاراگراف که شما به مقدار آن پرسش فرعی ندارید خودداری شود. (قلم IRZar، اندازهی خط 13)
پیشنهادها (Recommendations)
(قلم IRZar ، اندازهی خط 13 برجسته، در وسط)
این بخش برای ارایه توصیهها و پیشنهادها بر اساس یافتهها و نتیجه تحقیق استفاده میشود. در این بخش شما توصیهها و پیشنهادهایکه بر اساس نتایج و یافتههای تحقیق شما بهدست آمدهاند را مطرح کنید، همچنان، به خواننده بگویید که چگونه نتیجهی تحقیق شما میتواند در زمینهی عملی مورد استفاده قرار گیرد و چه اثراتی در حوزه مرتبط میداشته باشد. اگر نتایج نشان دهنده نقاط ضعف یا مسائل قابل بهبود است، پیشنهادهای برای اصلاحات و بهبودهای ممکن ارایه دهید. اگر امکان اجرای عملیاتی از نتایج وجود دارد، پیشنهادهای عملی برای پژوهنده گان، صنعتگران یا تصمیمگیرندگان را مطرح کنید. این بخش را میتوانید بهشکل متن عادی، شمارهوار یا نقطه گلولهای (Bullet Point) تحریر نمایید. (قلم IRZar، اندازهی خط 13).
منابع (References)
(قلم IRZar، اندازهی خط 13 برجسته در وسط صفحه)
(منابع فارسی در قلم IRZar، اندازهیخط13 ، آویزان (Hanging,: 1 cm ) به ترتیب حروف الفبا ومنابع هر زبان طور جداگانه لیست گردد.)
قرآن کریم:
قرآن کریم بدون در نظر داشت ترتیب حروف الفباء در اول فهرست منابع و ترجمه آیات قرآنی سر خط و در زیر متن آیت بدون عنوان "ترجمه" ذکر گردد:
فهرست منابع: قرآن کریم
درون متن: ( البقرة: 122)
کتابها:
فهرست منابع: تخلص، نام نویسنده. (تاریخ انتشار). عنوان کتاب. محل نشر: ناشر.
مثال: نذیر، داد محمد. (1402) عقاید اسلامی. کابل: بیهقی .
درون متن: (تخلص نویسنده، سال چاپ: صفحه کتاب)
مثال (نذیر، 1402: 15)
ژورنال های علمی آنلاین: (نام ژورنال به شکل مایل Italic)
فهرست منابع: تخلص، نام نویسنده . (تاریخ انتشار)." عنوان مقاله". عنوان ژورنال، شماره جلد(عدد): شماره برگهها. دی او ای (Doi).
مثال: زمانی، سیدقاسم و شکیب منش، هدی. (1398). "جایگاه اصل انتظارات مشروع در سازمان جهانی تجارت". پژوهش حقوق عمومی، 21 (64)، 9-32. doi: 10.22054/qjpl.2019.21762.1513
درون متن: (زمانی و شکیب منش ، 1398: 12)
مجلههای علمی چاپ شده: (نام ژورنال به شکل مایل Italic)
فهرست منابع: تخلص، نام نویسنده. (سال نشر). "عنوان مقاله". نام ژورنال، شماره جلد، شماره شماره، برگهها.
مثال: بهروز، جار الله. (1402). "تلاشهای نحوی محی الدین عبد الحمید در کتاب شرح ابن عقیل". مجلهی علمی- تحقیقی پامیر، جلد 8 ، شماره 5، صص 29-50.
درون متن: (بهروز، 1402: 50)
قانون ها:
فهرست منابع: نام قانون. (سال نشر در جریده رسمی). نام مکان: ناشر یا سازمان.
مثال: قانون تجارت افغانستان. (1398). کابل: وزارت عدلیه.
درون متن: (قانون تجارت افغانستان، 1398: ماده 12)
سجل قضایی-مطبوع:
فهرست منابع: موضوع قضیه،(تاریخ ابلاغ حکم)، (مدعی-مدعی علیه)، ستره محکمه، شماره قضیه.
مثال: اختطاف، (4/2/1394هـ ش)،( انورشاه-سید شاه) ستره محکمه، 127.
درون متن: اختطاف، (4/2/1394)، 127)
فرامین تقنینی:
فهرست منابع: عنوان فرمان، (سال انتشار)، شماره فرمان تقنینی، شماره جریده رسمی، ماده (فقره)، (بند).
مثال: قانون انتخابات (1395هـ ش)، فرمان تقنینی 1226، 125 جریده رسمی، ماده 3.
درون متن: (قانون انتخابات، (1395) 1226، 105، ماده3).
مقاله های کنفرانسی:
فهرست منابع: تخلص، نام نویسنده. (تاریخ انتشار). عنوان مقاله. عنوان کنفرانس (برگههای شروع-پایان). ناشر.
مثال: احمدی، تمیم. (1402) جاذبههای گردشگری بدخشان. كنفرانس ملي جاذبههای گردشگری افغانستان. (120-180) پوهتون بدخشان.
درون متن: احمدی، 1402: 150).
پایان نامهی تحصیلی:
فهرست منابع: تخلص، نام. (تاریخ انتشار). عنوان پایان نامه. پایان مقطع تحصیلی...، نام پوهنتون.
مثال: صالحی، محمد. (1390). عوامل مؤثر بر خودکارآمدی و انگیزش پژوهشی دانشجویان بر اساس نظریهی شناختی ـ اجتماعی بندورا. پایاننامهی کارشناسی ارشد، دانشگاه فردوسی مشهد.
درون متن: (صالحی، 1390: 75)
مقالههای چاپ شده در روزنامهها و برگههای خبری:
فهرست منابع: تخلص، نام. (سال، ماه، روز چاپ). عنوان مقاله. نام روزنامه/ برگهی خبری، برگهها یا لینک
مثال: غلام حیدر. (1/12/1384) نظام حقوقی و سیاسی در افغانستان جدید.نشریه حقوق اساسی. https://www.asasimag.ir/article_105557.html
درون متن: (غلام حیدر، 1384: 10)
مقالات چاپ شده در ویبسایت ها:
فهرست منابع: نام نویسنده.(سال چاپ، ماه ، روز). عنوان مقاله، نام ویبسایت خبری، ص.
مثال: آدم، ریحان. (2023، جنوری 1). تغییرات اقلیمی واثرات آن. نیویارک تایمز، 1.
درون متن: (آدم، 2023: 1)
برای ملاحظه نمونههای دیگر بهسایت https://apastyle.apa.org/style-grammar-guidelines/references/ مراجعه کنید.
یاداشتهای ضروری:
- مقاله ای فرستاده شده باید علمی-تحقیقی باشد،
- مقالهیکه بهمجلهی علمی-تحقیقی پامیر فرستاده میشود نباید در جای دیگر به چاپ رسیده باشد،
- در تمام مقالهها از سیستم درون متنی APA استفاده گردد، در صورت نیاز به افزودن معلومات اضافی، میتوان از پاورقی استفاده کرد،
- مقالهها باید میان 5000 الی 7000 واژه باشند،
- در نگارش مقالههای فارسی باید از خط IRZar استفاده شود. برای دانلود بالای لینک زیر کلیک نمایید. https://www.kurdfonts.com/font-info/857
- در نگارش مقالههای عربی از خط تریدیشنل عربیک (Traditional Arabic) اندازهیخط متن عادی 14 اندازهیخط عنوان های اصلی 16 و اندازهیخط عنوانهای فرعی 14 برجسته (بولد) استفاده گردد. برای دانلود بالای لینک زیر کلیک نمایید:
traditional Arabic https://arabicfonts.net/fonts/traditional-arabic-regular ،
- مقالههای انگلیسی از فونت Times New Roman اندازهیخط خط 12 متن عادی، 14 عنوانهای اصلی و 12 برجسته (بولد) عنوانهای فرعی،
- در نگارش مقالههای پشتو از خط نازو استفاده گردد. برای دانلود بالای لینک زیر کلیک نمایید https://www.onlinewebfonts.com/fonts/pashto_nazo
- نرم افزار مورد استفاده حتما Microsoft Word 10 یا بالاتر از آن باشد،
- فاصلهگذاری برگهها: به صورت Multiple 0.9 باشد،
- بعد از تنظیم نهایی یادداشتهای راهنما حذف شود،
- سطر اول هر پاراگراف 5/0 سانتیمتر فاصله داشته باشد،
- اعداد درون متن با رسم الخط فارسی نوشته شوند،
- مقالههایکه به زبانهای عربی و انگلیسی نوشته شدهاند، باید چکیدهی آنها بهزبان فارسی نیز ترجمه شود،
- تمام مقاله ها باید حد اقل 15 منبع (کتاب، مقاله های علمی، تیزس ماستری، رساله دکترا، ...) داشته باشند،
- استفاده از منابع چون ویکپیدیا، و وبلاگهای غیر معتبر در نوشتن مقالههای علمی مجاز نیست،
- اخلاق نگارش و پژوهش در مقاله رعایت شود،
- استادانی که دارای رتبه علمی «نامزد پوهنیار» هستند، باید برای نشر مقالات خود در مجله علمی-تحقیقی پامیر، تحت راهنمایی یک استاد با رتبه علمی بالاتر، مقاله خود را تهیه کرده و بهصورت مشترک به چاپ برسانند.
- مقاله های محصلین در صورت مورد پذیرش وچاپ میگردند با یکی از اعضای کادر علمی کار مشترک نموده باشند،
- استفاده از کارهای علمی دیگران سرقت علمی پنداشته شده و مسئولیت آن بهدوش نویسنده میباشد، در صورت ثابت شدن سرقت علمی مقالههای دریافتی رد میگردد،
- مجله علمی-تحقیقی پامیر در ویرایش مقاله ها دست باز دارد،
- مجله علمی-تحقیقی پامیر در قسمت عدم اصالت مقاله ها یا عدم رعایت نکته های اخلاقی پژوهش هیچگونه مسئولیتی نداشته، وهمه پیامد های حقوقی وجزای آن متوجه نویسنده میباشد،
- از پذیرش مقالههای که مطابق ساختار (فارمت) مجلهی علمی-تحقیقی پامیر تهیه نشده باشند، معذرت خواسته میشود.
- داشتن ارکاید آی دی برای همه نویسندهگان حتمی است، لطفا با فشار دادن وباز کردن لینک زیر برای خود یک حساب در ارکاید بسازید:
هزینه چاپ:
مجلهی علمی-تحقیقی پامیر بادرنظرداشت پالیسی نشراتی وزارت محترم تحصیلات عالی که در آن مصارف وعواید تخمینی مجله پیشبینی گردیده است، یک مقدار پول تعیین شده در کتگوریهای متفاوت را جهت افزایش عواید وجوه مالی خویش در نظر گرفته است که نویسنده گان محترم برای چاپ ونشر مقاله های خویش در این مجله، مکلف به پرداخت آن میباشند:
- استادان ودانشجویان پوهنتون بدخشان: رایگان
- استادان پوهنتون های کشور واعضای مسلکی معارف : 1000 افغانی فی مقاله (5000-7000کلمه).
- دانشجویان پوهنتون های دولتی وخصوصی کشور: 500 افغانی فی مقاله (5000-7000کلمه).
- نهادهای دولتی: 1500 افغانی
- مؤسسات ونهاد های خارجی: 2000 افغانی
- نویسندهگان خارج از کشور: 30 دالر امریکایی
- سایر نویسندهگان: 1000 افغانی فی مقاله (5000-7000کلمه).
لطف نموده کاپی مقالههای خویش را که درفارمت مجلهی علمی-تحقیقی پامیر تهیه گردیده اند، توسط مکتوب رسمی پوهنحیها، نهادهای مربوطه، وسافت آن را توسط ایمیل ویا نشانی وتساپ که در زیر لیست گردیده است ارسال نمایید:
آمریت مجلهی علمی
E-mail:
WhatsApp: +93707886552
نویسندگان محترم!
در صورتی که مقالات شما به زبان فارسی یا پشتو نوشته شده است، لطفاً از عناوین فارسی یا پشتو استفاده نموده و از بهکارگیری عناوین انگلیسی خودداری کنید. همچنین، در صورت نگارش مقاله به زبان انگلیسی، پس از تکمیل مقاله، عناوین فارسی را حذف نمایید.
¯ نویسنده مسئول: در صورتی که مقاله بیشتر از یک نویسنده داشته باشد، باید ایمیل آدرس نویسنده مسئول درج گردد (ترجیحا ایمیل پوهنتون یا نهاد) (قلم IRZar، اندازهی خط 10)
* Corresponding Author: Email Addres
[1]. Critical discourse analysis (CDA) (Times New Roman, 10)